Üzleti ötlettől a sikeres vállalkozásig -Vida Ági előadásán voltunk

Vida Ági vállalkozásépítő szakértő, tegnap délelőtti előadásával felpörgette a saját munkahelyre vágyó vásárhelyi nők gondolkodását.

Ági megerősítette a jelen lévőket, hogy nőként, anyaként kisbaba mellett is lehet, és érdemes is vállalkozásba kezdeni. A biztos vállalkozási ötlet megtalálása érdekében felhívta a figyelmünket, hogy képességeinkkel, meglévő tudásunkkal, nem csak egyféleképpen  teremthetünk munkahelyet magunknak, rávilágított arra a gondolkodásmódra, hogyan tudjuk kialakítani a több lábon állást a gyakorlatban.

Megtudhattuk, hogy a saját utunkon való elindulás előtt milyen dolgokra, milyen műveletekre kell odafigyelni, hogy sikerünk megalapozott legyen. Tájékoztatót kaptunk a vállalkozás jogi és adózási ismereteiről, és hogy milyen módszerrel lehet szert tenni állandó jövedelemre.

Az előadás során, a konkrét vállalkozási tervvel érkezők megerősítést, és tanácsokat kaptak a hatékonyságukhoz, míg a bizonytalan, útjukat kereső nők pedig ötletekkel teli iránymutatással térhettek haza.

A szerkesztőségünkbe érkezett visszajelzések:

“Köszönet a hódmami szervezőjének a kiváló előadóért, a remek előadásért. Mindenki talált lehetőséget magának.Érdemes volt ott lenni és remélem leszünk is gazdagmamik.”

” Sajnálom, hogy nem tudtam a végéig maradni, mert nagy tudású a Vida Ági, sokat lehet tanulni tőle.”

“Én már olvastam a módszeréről, de élőben sokkal jobb volt hallani.”

“Köszönöm, hogy meghallgathattam az előadást, Vida Ági megerősített abban, hogy kellő odafigyeléssel, fantáziával és elszántsággal bárkiből lehet sikeres vállalkozó.”

Képek az előadásról: ITT

 

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.