Nő a tükörben előadás – lehetőségek a párkapcsolatban

Ma délután párkapcsolat témakörben tartott előadást városunkban a Nő a tükörben csapata: Bóta Tímea, Kónya Anna és Szathmári Edit.  A Budapestről érkező, három különböző stílusú szakember tökéletes összhangot alkotva ragadta meg a közönség figyelmét. A téma aktualitása, fontossága számos hölgyet, és egy urat is odavonzott az előadásra.

Az előadók elmagyarázták a párkapcsolat ívét, aprólékosan jellemezték a kapcsolat egyes mérföldköveit, és figyelmeztettek az adott szakaszban előforduló problémákra. A lehetséges megoldások ismertetése után pedig válaszoltak a közönség által feltett kérdésekre.

A szakemberek komoly hangsúlyt fektettek arra, hogy felhívják a hallgatóság figyelmét a szabad akarat, a saját döntés lehetőségére. Elhangzott az is, hogy egy megromlott párkapcsolatban  –  a személy vagy tárgyi formában – megjelenő “harmadik” , mindkét fél felelőssége, és éppen ezért felismeréssel, kellő odafigyeléssel akár pozitív irányba is terelhető válhat a megingott kapcsolat.

A résztvevők az előadás során saját történetükre fordíthatták az ott hallottakat, így senki sem ment haza “üres kézzel”, az előadásból minimum egy segítő mondatot biztosan mindenki hazavitt.

 

Köszönjük a Nő a tükörben csapat hasznos, információkkal teli előadását, és köszönetünket szeretnénk kifejezni a támogatóinknak: Fontana Egészség és Életmód Centrum, Napraforgó Virágüzlet.

 

Az előadókkal készült interjú itt olvasható.

 

 

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.