Gratulálok, most már megcsókolhatja „Önmagát”

Érdekes hírt közölt a minap a Mondo: Egy Tajvani hölgy saját magát veszi el feleségül, mert nem talált megfelelő férfi partnert, amelyik ízlését kielégítette volna. Mivel Csen Vej Ji, aki éppen csak betöltötte a harmincadik életévét, nem talált magának megfelelő partnert, – s mivel környezete – immár megkívánja, hogy házasságot kössön, úgy döntött elveszi saját magát feleségül.
A fiatal titkárnő, harminc embert hívott meg a házasságkötésére. Természetesen az ünnepi keretek között megtartott ceremónián, amely közel 6000 USD – t ér, lesz minden: torta gyönyörű ruha, virágcsokor, egyedül csak a leendő férj fog hiányozni.

A hölgy elmondta a helyi sajtó képviselőinek, hogy ezzel nem a házasság intézménye ellen tiltakozik, hanem: „Egyszerűen kicsit szeretnék szórakozni, és a tradíciók más oldalát bemutatni.”

Csen már a nászutat is, megrendeztette, és Ausztráliát választotta, hogy ott eltölthesse mézesheteit Önmagával.

A Tajvani kormány egyébként nagyon is aggódik persze nem a történetek miatt, hanem mert a szigetország gazdasági fejlődéseként, a nők egyre inkább választják a család helyett a karrier útját.  Egy felmérés szerint, a megkérdezett ők mindössze 40 százaléka nyilatkozott úgy, hogy életét házasságban szeretné folytatni.

Mivel Csen házassága a „törvény” előtt érvénytelen, a „fiatalasszony” reméli, hogy egy napon azért számára is eljön az „igazi”, azon a bizonyos fehér lovon, hogy együtt ellovagolhassanak a házasságkötő terembe.


Forgó

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.