Az alsónemű színe megmondja, milyenek vagyunk az ágyban


A fekete színű fehérnemű olyan asszonyt takar, aki nem fél az ágyban, míg a rózsaszín, illetve a színes – annak a jele, hogy olyan kapcsolattal állunk szemben, amelyben a nő soha nem fog kezdeményezni. Bármennyire és nevetségesen hangzik, az alsónemű színe, sok mindent elárul rólunk. Egyes pszichológiai kutatások szerint, az alsónemű színe elárulja egy nő


szexuális mentalitását. A legújabb kutatások szerint, melyet az Egyesült Királyságban végzetek, kiderült, hogy a nők közel 75 százaléka olyan alsóneműt választ, amely bőre színéhez a legjobban illik.  A fehér, a fekete, a csipkés, egészen a negyedik helyre szorult vissza. A drapp, a bőrszínű viszont magát a koronát vitte el.

Azok a nők, akik a „bőrszínű” alsóneműkhöz ragaszkodnak, nagyon is kiegyensúlyozott egyéniségek, őszinték, olyan asszonyok, akik a két lábbal állnak a földön, és nincs mit takargatniuk.

„A meleg színek, mint például a piros, narancs illetve a sárga, a felfokozott életkedvű nőket jellemzi, mellyel viselői már a „látvánnyal” hatni szeretnének arra – akiknek meg akarják mutatni, – hiszen ezek az alsóneműk már eleve emelik a vérnyomást, és a pulzusszámot” – magyarázza Donna Johnson pszichológusasszony.

A piros alsóneműt a „meleg” vérű asszonyok kedvelik. Akik ezt a színt választják, nem szégyenlősek, és általában megmondják véleményüket, az ágyban őszinték, kijelenték: mit várnak, és mit kérnek.  Általában – és ha szükség van rá -, átveszik az irányítást, ami a férfinak sem válik kárára.

Rózsaszín színű alsóneműt a romantikusok kedvelik, olyan nők, akiknek a férfi figyelmessége a legfontosabb szempont. Ezek a nők valódi nők, szenzuálisak, és a férfitól elvárják azt, hogy férfi legyen.

Fekete alsóneműt az erős egyéniségek választják, olyan asszonyok, akiknek kialakult elképzeléseik vannak, forróvérűek, míg a fehér alsóneműt azok kedvelik, akik készek kompromisszumot kötni, és nyitottak az új dolgokra.

Forgó

(forrás:Mondo)

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.