Mindent a Moksáról

‘Élj harmóniában, élj teljes harmóniában egy másik emberrel…képes leszel harmóniában élni az egész világgal. “

A Moksa Elixír dr. Márkus István szülész-nőgyógyász, klinikai onkológus, homeopata orvos és Bencze Ilona homeopata gyógyító találmánya.
A 2010. szeptember 25-én, Hódmezővásárhelyen tartott előadáson Némethné Trungel Judit, az előadás háziasszonya köszöntője után, dr. Márkus István elmesélte, hogy a Moksa elixír 8 évre nyúlik vissza, ugyanakkor az összes gyógyító tudás benne van a múltból. Az elixír azért kapta a Moksa nevet, mert feltalálóinak meggyőződésük, hogy a testi és lelki élettanitól eltérő állapotok kialakulását a legjobban úgy lehet korrigálni, hogy a lélek mélyén harmóniát és egyensúlyt teremtünk. Ehhez ad segítséget az általuk kitalált szer. Az elixír iránti érdeklődést bizonyítja, hogy több, mint 200 résztvevőt számláltak a rendezvény szervezői.

Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat, testünkön gyakran fizikai jelek jelentkezhetnek. Általában ekkor orvoshoz fordulunk, hogy a tüneteinktől megszabaduljunk, viszont így még a kiváltó okokat továbbra is magunkban hordozhatjuk.
Kutatások kimutatták, hogy egyes fizikai tüneteket általában érzelmi traumák előzik meg. Ebből az következik, hogyha sikerül megtalálnunk a betegségünket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotát. Ebben tud segítségünkre lenni a Moksa Elixír.

Erről a szerről érdemes tudni, hogy C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő csepp, kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes.
A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Segíti az immunrendszer megfelelő működését. Továbbá elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését. A virágszirom esszencia révén fejtődik ki harmonizáló hatása.

Mi várható a Moksa szedésétől?

  • immunrendszerünk működésére kedvezően hat,
  • életünk harmonikusabbá, egészségesebbé válik,
  • fizikai és szellemi erőnlétünk fejlődik,
  • helyreállítódik a jó közérzetünk.

Bővebb tájékoztatás: Szélné Budai Mónika
http://www.egeszsegkincse.moksaelixir.hu/moksa/

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.