Ötlet/Vélemény – egy olvasótól

Női lélek: Sok férfi van úgy vele, hogy a női lélek az egy rettenetes hely, amit nem fognak soha megismerni és megérteni sem! A női lélek néha rejtély, de mindennek megvan a miértje. Nyilván a nők más dolgokat akarnak mint a férfiak, hiszen a nők kényeztetést, megértést, szeretet szeretnének, és nem a hiú, naiv férfit, aki csak magára gondol!


A nő egy gyönyörű teremtés. Nőként tudom, hogy mire van szükségem! Sokszor egy pár jó szó, vagy egy ölelés többet ér, mintha elvinnének vacsorázni, vagy vennének egy drága ékszert. Ami tény, az tény. Sokszor van úgy,hogy a páromnak adok igazat, mikor azt mondja nekem, hogy nem fog megérteni, meg hogy nincs igazam! Sajnos be kell látni, hogy néha tényleg túlzásba visszük kicsit! De mi nők, ezért vagyunk a férfiaknak, hogy életet adjunk a gyermekünknek! De tőlünk sosem veszik el a férfiak azt a dolgot, ami a legszebb a világon: a gyermek megszületése/megszülése.


Gyermeknevelés: Sokan vannak abban a tévhitben, hogy a gyermeknevelés egyszerű. (akinek nincs gyereke) Nem látnak át a dolgokon, mégis véleményt alkotnak! De ez megváltozik ha ők is anyukák lesznek. 19 éves vagyok, mégis más a világnézetem, mint a többi nőnek/férfinak ilyen korban! A gyermeknevelés sok stresszel, idegeskedéssel jár (neveléstől függ). De sok boldogsággal is. Mikor a pici gyermek megteszi első lépéseit, mikor elkezd beszélni szavakat, mikor először mondja ki, hogy anya…oh, ennél szebb nincs is. Nem vagyok anyuka. Nővére vagyok egy 3 éves kisfiúnak. Nagyon szeretem és nem tudok betelni a szépségével és a szeretetével, amit nyújt nekem. Úgy látom, hogy sok nő van kétségbe esve, hogy mi lesz most, ha apuka nélkül vannak! Csak akarni kell! Álljatok talpra és mondjátok ki azt, hogy nélküle is megoldom! Meg kell oldani. Ez most nem csak rólatok, anyákról szól, hanem a gyerekeitekről is, akik még ha picik is, számítanak rátok! Ők is megérzik, ha valami baj van, és érzik, hogy anya szomorú. Sajnos ilyenkor ők is azok. Ne tegyétek ezt a gyereketekkel, hallgassatok rám! Sok sikert!

 

Lapu Lilla

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.