Agykontroll gyerekeknek – egyre jobban…

Mi, anyák, gyakorta szembesülünk azzal, hogy iskolás gyermekünk rosszul alszik, fáradtan ébred, stresszes, lámpalázas az iskolában, a feszültségtől fejfájása, hasfájása van. Ismerős helyzet, ugye?
Segítségül hívunk gyógyszereket, alternatív gyógymódokat. Ám az átmeneti javulást legtöbbször visszaesés követheti. Van más lehetőség? Igen, létezik egy világszerte elismert és használt stressz-kezelő és elmefejlesztő módszer, – a Silva-féle agykontroll -. ami hosszú távú megoldást kínál gyermekeink számára.
A módszer alkalmazása és a technikák elsajátíthatók a két napos alaptanfolyamon. Lányunkat, fiúnkat elkísérve mi is megismerhetjük az agykontrollt – szülők részvétele ingyenes.
Miben várható még változás, ha rendszeresen használjuk a megtanult módszereket? Fejlődik gyermekünk önismerete, önbizalma, emlékezete, képzelete; eredményesebben tanul, megszüntethetők alaptalan félelmei, aggodalmai.
Mikor és hol vehetünk részt az alaptanfolyamon? Legközelebb január 29-30-án, Hódmezővásárhelyen, a Szilvi Néni Gyermekházában (Damjanich u. 5/b.) Jelentkezés és információ: személyesen a helyszínen vagy a 0670 3693345 telefonszámon Nyári Szilviánál.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.