Aloe vera kaktusz

Alkalmi ismeretséget kötöttem egy egészségügyi intézményben, ahol  a liftben meghallottam két hölgy beszélgetését.Egyiknek csúnya seb volt a kezén, kötözésen volt, már két hete kezelték a majdnem elfertőződött,gennyes ujját.
Miután ez kiderült


, a másik hölgy szinte természetes módon- mintha mindenkinek tudnia kellene – kérdezte meg és Aloe Vera kaktusszal kezelte már??? Érthetetlenül nézett a kezelés alatt álló hölgy is, és rajtam is látszott a számomra ismeretlen ismeretlen információ okozta meglepődés.
A kérdező hölgy nagyon barátságosan megjegyezte, szívesen elmondja. mi is az és mire való. Így aztán időt szakítottunk rá mindketten és meghallgattuk az információkat.

Megtudtam:

Az elvégzett vizsgálatok bizonyítják, hogy e csodálatos növény rengeteg ismert és eddig ismeretlen erénnyel rendelkezik, illetve sok meglepetést tartogat még számunkra. Az Egyesült Államokban, Japánban, Oroszországban, Kínában számos lelkes szakértője és híve van az Aloénak.

Sokáig az emberek csak szárított por alakban alkalmazták (a levél külső részében található aloin miatt) hashajtóként és féregirtó szerként. A termelő országokban a levél nedvét (a levél belsejében található gélt), mint elsősegélynyújtó szert alkalmazták a mindennapos otthoni sérüléseknél (pl. vágási, égési sérülések) és problémáknál (pl. gyulladáscsökkentés, emésztéssegítés, bőrápolás).

megöli a baktériumokat, vírusokat és gombákat,

hat-nyolcszorosára serkenti az új, egészséges sejtek növekedését,

gyorsítja és normalizálja az anyagcserét, regenerálja a bélbolyhokat, tisztítja a felszívó felületet, méregteleníti a szervezetet

vitamin összetétele alapján biztosítja az immun- és az idegrendszer védelmét, erősítését

Informátorunk lelkendezve mesélte, hogy már gyógyított vele körömbenövést.,égést és sok egyéb más bőr és belső betegséget.

Határtalan lelkesedése rám is átragadt, és megfogadtam, hogy alkalmas időben ki is fogom próbálni.. “A csoda “kicsit hasonlít a nagyszüleim avas szalonnájának esetére- ami hajdanán minden külső sérülést gyógyított. csakhogy ma már avas szalonnát nem találni és haladni is kell a korral.

Valójában nem a terméknek kívántam reklámot csinálni, egyszerűen szerettem volna megosztani ezt a hasznos és fontos dolgot mindenkivel.

Kívánom, hogy sokára kelljen ehhez a gyógyító kaktuszhoz fordulni segítségért, de az biztos, hogy minden gyógynövény és gyógytea hasznosabb, mint bármelyik kemikália.

T.E.

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.