Én és a Hódmami

Napi internetezéseim elengedhetetlen oldala a hodmami.hu. Nagyon szeretek szétnézni rajta, mert minden napon megragadja fantáziámat valamely cikk, írás. Élvezem a kedves és amatőr írásokat, az egyszerűen, szépen, tárgyilagosan megfogalmazott mondanivalókat. Talán az csábít ide rendszeresen, hogy nem csak hivatásos újságírók alkotásai szerepelnek itt, hanem hozzám, – hozzánk hasonló nők megfogalmazott gondolatai.Sokszor szívet melengető vagy éppen megható, könnycsalogató elmélkedések, történetek, másszor a remek ötleteket adó tapasztalatcserék kötik le figyelmemet. Szívesen olvasgatom a női praktikákat, főzéstippeket és persze a szépségápolás rejtelmeit is.


Nők-nőknek valódi tartalommal és tapasztalatokkal megtöltött oldalai vannak itt, melyek haszonra éppúgy, mint női lelkünk simogatására egyaránt adatnak.Színes és sokrétű olvasnivalók, ajándékötletek, apróhirdetés éppen úgy megfér egymás mellet, mint a szakértői oldal és a kisregény.


Hozzám szólnak a középkorosztály cikkei, és örömmel olvasgatom a kis unokáimhoz való útmutatókat, melyek mások által megfogalmazva olyan egyszerűnek és érthetőnek tűnnek, ám a gyakorlatban a következetes lépéseket sokszor eltévesztem jómagam.
Szeretem a kitekintést a nagyvilágra, a híres nők rovatát, és ki nem hagynám az egészséggel kapcsolatos tudnivalókat.


Sokat időzöm rajta,mert az aktualitás mellet megtalálom a régebben megjelent szerzeményeket is.Bizony, többször lapozgattam vissza, hogy felelevenítsem egyik-másik érdekes, vagy éppen hasznos tudnivalót.


Szívesen teszem itt közzé néha én is a bennem motoszkáló gondolatokat, kikívánkozó meglátásaimat, vagy éppen lelkemet szomorító történéseket.Tettem már fel kérdést én is a szakértőknek, sőt kedves barátom is innen kapott megnyugtató tanácsokat.


Szívesen nézegetem ,- és persze szavazok -is a mosolyalbum résztvevőire, egyik csöppség szebb és mosolygósabb,mint a másik, szinte lehetetlen is választani közülük.
Elárulok egy titkot is, gyakorlatban próbáltam ki nagyon sok gasztronómiai ötletet, és örültem hogy ebben a témában is kitágult a látóköröm a paprikás krumplin túlra.


A női lélek rovatában sok időt töltök szintén, hiszen érdekel a fiatalabb korosztályhoz intézett ötlet, véleménycsere engem is, mert családunk tájékán minden korosztály megtalálható.Könnyebben tudok velük azonosulni ezáltal és talán gondjaikat is jobban meg tudom érteni.


Tudom, hogy az ország minden tájáról van olvasónk és nagyon örülök annak, hogy e számomra becses internetes újság bölcsője nem csak hogy az én régiómban, hanem az én városomban van.Köszönöm a szerkesztőség minden tagjának, hogy nem csak lelkes olvasó lehetek, hanem megoszthatom érzéseimet is a kedves olvasókkal.


Nem lefelejtkezvén a szerkesztőségvezető áldozatos és sokrétű munkájáról, hogy ez az újság létrejött:  külön megköszönöm neki, hogy lehetővé tette számunkra az olvasás és írás örömét.

 

Kincses Márta

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.