Napocska fogyása 1.

Leszögezem, nem vagyok újságíró. Egy kislány anyukája vagyok, aki a terhesség – szülés folyamatában kicsit lestrapálódott, kicsit elromlott, kicsit kimerült. Mindezek mellett egy kevés túlsúllyal is rendelkezem. Mivel többször próbáltam a koplalós diétát, de akaraterőm hiányában nem jutottam sehova, hát megkerestem a hodmami.hu-t, hogy lesz-e a kontrollom a fogyókúra tartásában. Remélem, hogy Ti, az Olvasók szeme láttára nem merek majd (sokat) bliccelni. Itt a nyár, a kánikula forróságából igyekeznék vízpartra menekülni. Legyen az uszoda, strand vagy folyópart, én is, mint a nők többsége, fürdőruhát viselve a legjobb formámat szeretném mutatni.Összességében nincs sok fölös kilóm, de ahhoz épp elég, hogy egy kicsit kibuggyanjon a mellem a melltartókosárból, vagy fodrozódjon egy picikét a hájam a fürdőbugyimból. Ezért szeretem a tavaszt, mert felöltözve, farmerba bugyolálva nem szembetűnőek ezek a kis hibák.

Minden január-február idején elhatározom, hogy májusra lefogyok. És szálkásítok is majd (tornázok itthon, DVD-re), hogy jó feszes legyen a bőröm. De valahogy ez mindig elmarad. Most befizettem egy nyaralásra, ha törik, ha szakad augusztus 7.-ig leadok 10 kg-t. Összeszedtem, hogy milyen fogyókúra típusokból választhatok. Egyelőre még nem voksoltam egy mellett sem. Alaposan szeretném fórumokon körbejárni a témát. (Ha van tapasztalatotok, akkor segítsetek a véleményetekkel!)

Ha valaki csatlakozna, szívesen fogadom.

Szóval, a fogyókúra típusok:

káposztaleves kúra,
léböjt kúra,
Atkins diéta
Akupunktúra,
Candida diéta,
90 napos diéta,
Vércsoport diéta,
Kalóriaszegény diéta

Ezekből szeretném kiválasztani azt, ami a legjobban olvasztja le a kilóimat. Tényleg sokat segítenétek a tapasztalataitokkal.

Hamarosan jelentkezem újra, hogy melyik diétával kezdem el kínozni magam. Most a mérleg 65 kg-t mutat. 55 – nél pezsgőt bontunk!

Napocska

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.