Kis Lord Alapítvány

A Kis Lord Alapítvány 2007-ben azzal a céllal alakult, hogy a nehéz helyzetben levő családokat anyagi, természetbeni és az életkörülményeik javítását elmozdító támogatással segíthesse. Elsősorban a háttér (nagyszülő, család, barát, rokoni kapcsolat) nélküli, az ország különböző régiójából, különböző okok miatt távol szülőkörnyezetüktől próbáltak „szerencsét”.Minden társadalmi szinten élnek segítségre szoruló családok, emberek, akiknek segélykiáltásuk nem hallatszik el, vagy nem merik felvállalni a nyílvános segítség lehetőségét, semmilyen intézményi rendszerben a fokozott bürokrácia és egyéb okok miatt. Alapítványunk értük is van egy alternatívaként a diszkréció és elfogadás mellett.


Közhasznú tevékenységei alapján:

hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése
gyermek és ifjuságvédelem
egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító és eg.ü. rehab. tev.
szociális tevékenység
kulturális tevékenység
kulturális örökség megóvása
nevelés és okt., képességfejlesztés, ismertetterjesztés


A Szoc. és Munkaügyi min. Társad. párbeszéd és civ. kapcsol. Főoszt. határozata alapján engedélyezett (00647) önkéntesek közreműködésével ellátni kívánt tevékenységeink:
Adománygyűjtés, családgondozás-nevelés, gyermekfelügyeleti hálózat kiépítése, gyermek és lakóotthonok-állami gondozott gyermekek rendszeres látogatása, jogsegélyszolgálat, képességfejlesztés, kapcsolattartás, munkaközvetítés, művészeti oktatás, projektekben való segítő közreműködés, segítőbeszélgetés, tanfolyamok-kreatív alkotó körök vezetése.

Ezek ismeretében szívesen vesszük minden önként jelentkezőt.

 

www.kislord.hu

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.