Olvasói levél

Mindig nagy örömmel tölt el, ha férfiak is olvassák a cikkeinket, sőt, ha még visszajelzést is kapunk tőlük. Az alábbi levelet egy férfi olvasónk küldte, válaszul a “Ha kihűl a kapcsolat” című írásra.Tisztelt Hódmami Szerkesztőség, kedves Kincses Márta!

Férfi létemre, némi böngészés után találtam meg az Ön „tollából” egy 2010-ben íródott cikket, „Ha kihűl a kapcsolat” címmel. (http://www.hodmami.hu/ni-lelek/79-ni-lelek-divatsmink/579-ha-kihl-a-kapcsolat)

Ahogy végigolvastam, szinte megkönnyeztem, mert én pont szóról szóra ugyanazt vallom, mint ami ott le van írva.

39 vén ló vagyok már  13 éves kapcsolatban. És a párom pont egy ilyen kihűlést tanúsít velem szemben, még egy ideiglenes különköltözést is felvetett. Már ha hihetek annak, hogy ideiglenes és nem csak így akar megkímélni a szakítás nyers traumájától.

Amiért írok az csak, kedves Hölgyek, kedves Márta, hogy vajon a cikkben leírtak átültethetők az életre? Vajon ennek hatására sanszos lehet, hogy a párom kicsit magába szálljon?

Sajnos az összes fórum és kérdezzfelelek weblap tele van megkeseredett károgó, pesszimista emberrel, akik szinte alig várják, hogy szétmenjünk, hogy aztán mondhassák, hogy „na ugye, megmondtam, ami nem megy nem szabad erőltetni” ésatöbbi.

A mi kapcsolatunk zátonyra futott, de nem konkrét gondok miatt. Soha nem veszekedtünk, vagy legalábbis nagyon ritkán, egyikünk sem lépett félre, egyikünk sem maradozott ki, nincsenek alkoholgondok, stb. Egyszerűen a párom langyosvíznek érzi.

Hogy melegíthetném vissza azt a langyosvizet, hogy azért ne „töltöttkáposzta” (ami ugyebár csak az jó felmelegítve) legyen belőle?

Elnézést, hogy a figyelmét, figyelmüket raboltam

Maradok tisztelettel

Zoltán

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.