10 tipp hogyan legyünk boldogtalanok…

1, Munka közben, fél óránként Interneten nézzük meg az ország és világ híreit, majd este az összes TV csatorna híradójára kapcsoljunk oda.
2, Olvassuk el a lehető legtöbb bulvár oldalt, benne az összes tömegszerencsétlenségről, balesetről, orvosi műhibáról szóló cikkeket.

3, Nézegessünk beteg gyerekekről szóló (akár hamis) weboldalakat.

4, Naponta háromszor nézzük meg a bankszámla egyenlegünket, és ezt támogassuk meg a pénztárcánk naponta többszöri fitetésével.

5, Vessünk egy pillantást a gazdagok életstílusára. Irigykedjünk, majd nézzünk szét otthon és keressük a hiányosságokat.

6, Hó végén (szigorúan pénztárcánk kiürülése után) minél több ruházati -, és cipő boltba sétáljunk be, nézzük meg az új termékeket, majd miután rájövünk, hogy nem engedhetjük meg magunknak egy újabb áru beszerzését, – forduljunk ki a boltból, könnycseppel a szemünkben.

7, Napi rendszerességgel filózzunk azon, hogy mi lett volna, ha pár éve nem azt a munkahelyet választjuk,ahol épp most dolgozunk, vagy azon, hogy mi lett volna, ha nem hagyjuk ki a múltban az elszalasztott lehetőségeinket, és rágódjunk azon is, amit nem tudunk jelenleg megváltoztatni az életünkben.

8, Vegyük elő a régi szerelmeink képét, szomorkodjunk a régen megszakadt kapcsolatainkon.

9, Kérjünk katalógust az utazási irodáktól és alapos átlapozás után, válasszuk ki azt a helyet, ahova biztos nem lesz pénzünk elutazni.

10, Fordítsunk hátat a barátainknak, gubózzunk be otthon, s ha épp besütne a Nap, eresszük le a redőnyt.

 

 

LN

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.