Rakott csirkemell őzgerincformában

Már régóta szerettem volna elkészíteni,valami miatt mindig elodáztam. Nagyon jó kis kaja,ezek után többször fogom elkészíteni. Két adagot készítettem,az egyik gombás, a másik sonkás  lett.

Hozzávalók:
3 csomag Bacon szalonna
70 dkg csirkemell
25 dkg gomba
1 fej lila hagyma
2 db tojás
3 féle sajt:  10 dkg füstölt,10 dkg trapista és 10 dkg jó fajta kemény sajt (ezt a fajtát én úgy kaptam és még ki sem bontottam )
20 dkg Pulyka sonka
liszt,só,bors, olaj

Elkészítése:
A gombát a hagymával jól lesütjük.

A baconnal kibéleljük a formánkat,csirkemelleket egy kicsit kiverjük, sózzuk,borsozzuk,lisztbe mártjuk és elősütjük.A baconra tesszük, megszórjuk sajttal. A gombával bevonjuk csirkemellekel,rá hajtjuk a baconöket.
20 perc alatt megsütjük.
forrás: anikonyhaja.blogspot.com

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.