Fülakupunktúra

A szervek fülakupunktúrás gyógykezelése ősidők óta ismert a hagyományos kínai orvoslásban. Összességében elmondható, hogy a fülakupunktúra    az egész szervezetre kiegyensúlyozó hatással van,  így nemcsak  csak a  testi,  hanem a pszichés gyógyulást  is elősegíti.

Az akupunktúra elmélete szerint, a meridiánok energetikai kiegyensúlyozatlansága, az energetikai elakadások (blokkok) egészségügyi problémákhoz, fájdalomhoz és betegséghez vezethetnek.A fülakupunktúra az energetikai blokkok oldásával visszaállítja az optimális egyensúlyt a meridiánokban, ezáltal testi, lelki és szellemi, azaz holisztikus módon optimalizálja a szervezet egyensúlyi állapotát.

A szervekhez tartozó pontok stimulálásával elkezdődik és felgyorsul a szervezet méregtelenítése, oldódik a feszültség, kiegyensúlyozottabbá válik a paciens.A fülakupunktúrás pontok kezelése történhet tűvel, lézerrel. Betegségek tünetei esetén meghatározott pontokat szúrunk, ill. lézerrel kezelünk. A fülakupunktúra minden betegségben jól alkalmazható önállóan, ill. más therápiák kiegészítőjeként.

A fülakupunktúra javallatai: ragályos betegségek, az emésztőrendszer betegségei, légzőszervi betegségek, szív és keringési rendellenességek, vérképzőszervek zavarai, urogenitális rendellenességek, szekréció rendellenességei, mozgásszervrendszer zavarai, neurológiai és pszichiátriai betegségek, sebészeti rendellenességek, nőgyógyászati megbetegedések, szembetegségek, nyak, orr és fül betegségei, bőrbetegségek, egyéb zavarok.

 

forrás: lazitsesgyogyulj.hu

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.