Csajos filmek estére

Tételezzük fel, hogy Férj horgászni ment, gyerkőcök a mamánál, miénk az egész este. Ha túl vagy a wellness fürdőzésen zenével és fürdősóval fűszerezve, akkor utána nincs más hátra, mint ledőlni a kanapéra, – egy pohár bor és valami rágcsálni való társaságában – és kézbe venni a távirányítót.

A családi mozizás nem egyszerű, hiszen ahány tag van, általában mindenki mást akar nézni. Apuka thrillert, anyuka szerelmes filmet, a gyerekek állatos vígjátékot…

De most, hogy egyedül vagyunk otthon, elég csak magunkra koncentrálni. Azt azért szögezzük le, hogy filmet választani sem mindig könnyű, hiszen a cím alapján is mellékvágányra lehet futni.

Az alábbiakban összeszedtünk három filmet, amit a szerkesztőség nő tagjai szívesen néznek meg újra és újra. Ha kiegészítenéd a sort, írj nekünk e-mailt: szerkesztoseg@hodmami.hu

 

Egyszerűen bonyolult  ( Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin)

“Jane három felnőtt gyermek anyja, jól menő péksége és étterme van. Tíz évvel a válásuk után is baráti kapcsolatot ápol az ügyvéd exférjével. Jane és Jake a fiúk diplomaosztójára készülve összefut egy étteremben. A vacsora borozgatásba torkollik, majd némi nosztalgiázás után az ágyban kötnek ki. A helyzet egyszerűen bonyolult, hiszen Jake-nek csinos, ifjú felesége van, meg egy mostohagyereke. Jane-nek viszont egy félszeg, elvált építész csapná a szelet. A férfi megint belehabarodik a volt asszonyába, akinek az életében nincs igazán helye az exnek.”

 

[youtube id=”RTJoBdF32OM” width=”620″ height=”360″]

 

Minden végzet nehéz ( Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves

“Harry javíthatatlan playboy, korát meghazudtoló libidóval. Legfőbb vezérelve: soha ne kezdj harmincnál idősebb nővel! Éppen legújabb barátnőjével, Marinnal  töltik első közös hétvégéjüket, amikor Harry szívinfarktust kap. Orvosa, Julian Mercer ) nem engedi vissza a városba, hanem Marin anyjának, Ericának  a gondjaira bízza. Erica elvált, sikeres New York-i drámaíró, akit Harry rendkívül vonzónak talál.”

 

[youtube id=”4RiaeV8jcns” width=”620″ height=”360″]

 

Szerelem és más drogok ( Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway)

“Jamie  sármos pasi, nincs nő, akit ne kapna meg, ha akar. És ő mindegyiket akarja – miközben a munkájában is örökké győzelemre tör: gyógyszerekkel kereskedik, és már nagyon várja a nagy fogást. Azután találkozik Maggie-vel, aki más, mint az addigi könnyű kalandjai. Meghódíthatatlan szabad szellem, aki nem hagyja, hogy bárki vagy bármi az útjába álljon. A páros vad, szenvedélyes, és kiszámíthatatlan viszonyba keveredik egymással.
Jamie, aki képtelen bármiféle elkötelezettségre, kisebb válságba kerül, mikor kapcsolatuk komolyra kezd fordulni. Maggie is egyre jobban vonzódik hozzá, bármennyire is küzd az érzései ellen, és az ellen, hogy ez a szerelem mindent megváltoztathat körülöttük.”

 

[youtube id=”SkaQXkXCFPw” width=”620″ height=”360″]

 

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.