Játékfigurák újratervezése – fogas vagy kulcstartó

Ahogy nőnek a gyerekek, egyre több olyan játék gyűlik a dobozban, amivel jó eséllyel már nem fognak játszani. Ilyenek a legók, a kis pónik, a különféle “tekerős” játékautomatából kiszedett műanyag vacakok.  Az évszak-váltásonkénti lomtalanítás kiváló alkalom, hogy ezektől a gyermekeink számára feleslegessé vált holmiktól megszabaduljunk. A kinőtt rucikat, az eltüntetésre szánt játékokat ne tegyük a kukába, se mellé, hiszen szívesen fogadják több gyűjtőhelyen is, ahonnan a későbbiek folyamán elosztásra kerül a rászoruló családok között. De a játékokra visszatérve, a kis katonák és a Playmobil figurák hasznos felhasználására kaptam egy tippet a Stylefiles oldalon. Megosztom veletek, hátha jól jön.

Nagy kézügyesség nem kell az elkészítéséhez, inkább egy jó erős pillanatragasztó és egy fatábla, no meg egy vékony faléc, amire ráülnek a játékfigurák.

Gyerekszobába, kamaszunk szobájába, szerintem egyaránt ideális kiegészítő ruhafogasnak vagy táskatartónak. Gyermeklelkű felnőttek pedig fali kulcstartónak is használhatják! 🙂

 

Ha kedvet kaptál és elkészítetted, küldd be nekünk e-mailben: iroda@minelli.hu

 

 

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.