Sportolni jó!

Amikor Sir Winston Churchillt megkérdezték, hogy mi a hosszú élet titka, nemes egyszerűséggel azt felelte: No sport. Mára már ez a nézet egy kissé átalakult, láthatjuk ezt a mindennapos testnevelési órák bevezetésében vagy a sorra nyíló aerobic szalonok számában. A Médiaunió jóvoltából biztos láttátok a tévében a kis reklámspotokat, ahol a szereplők kapacitálnak minket a sportolásra! Több kifogás is létezik arra, hogy miért nem mozgunk napi rendszerességgel, miért nem építjük be a sportot a mindennapjainkba. Jellemzően nincs rá időnk, nincs hozzá energiánk, meg valljuk be, hogy egyedül elég nehézkes kitartónak lenni. A Médiaunió Alapítvány „A sport mindenkié!” kampányához már negyven település csatlakozott. A honlapon megtekinthetőek többek között a nyilvános edzések helyei és időpontjai is.


A mai (v)álságos világban a sport egy olyan lehetőség, ami átsegíthet minket a depresszív napokon, hiszen jobb közérzetet biztosít számunkra, javul az állóképességünk, egészségi állapotunk, jobb megjelenést és tökéletesebb testtartást kölcsönöz nekünk.

Sosem késő szakítani a Churchill-  felfogással, talán most, az olimpia ideje alatt könnyebben kedvet kapsz egy kis testmozgásra! Sportolj heti 3 x 1 órát!

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.