Kate Middleton

Kate Middleton 1982. január 9-én született Catherine Elizabeth Middleton néven az angliai Reading városban, egy középosztálybeli polgári családban. Édesapja Michael Francis Middleton (repülőtiszt) édesanyja Carole Elizabeth  Middleton (stewardess). Később a repülést otthagyva partycéget alapítottak és abban dolgoztak. Elsőszülött lány, két testvére van: húga, Philippa Charlotte , illetve egy öccse, James William.

Iskolás éveit magániskolákban töltötte, később pedig a skóciai St. Andrew’s Egyetemen tanult, ahol művészettörténet órán ismerkedett meg Vilmos herceggel. Az egyetemen barátaikkal közösen bérelt lakásban laktak, ám a barátnál többet jelentettek egymásnak és egymásba szerettek.

Kate a diplomázás után egy divatcégnél dolgozott, a People és a Vanity Fair magazin a legjobban öltözött sztárok közé sorolja. Tökéletes alakját a sportnak köszönheti, kicsi kora óta a rendszeres testmozgás híve: úszás, evezés, tenisz. A jeles napokon és eseményeken viselt ruháit számos nő irigyli szerte a világban.

 

A 2007-ben történő szakításuk a médiában futótűzként terjedt, ám ők mégis naponta tartva a kapcsolatot egymással, folytatták közös életüket. A lánykérésre 2010-ben került sor Kenyában, és a megpecsételő gyűrű nem más, mint a Lady Diana által viselt zafír- és gyémántköves gyűrű volt.

 

 

Majd 2011. április 29-én a londoni Westminster Abbey-ben Kate Middleton és Vilmos herceg összeházasodott. Az udvart nem kerülte el a pletyka sem, miszerint Kate állapotos, de a hírt cáfolták. Az esküvő után Miss Cathrin Middletone megszólítása Her Royal Highness The Duchess of Cambridge (Őfelsége Cambridge hercegnője) lett.

Kate története példaértékű az angol fiatal lányok számára, miszerint bárki élete tündérmesévé válhat.

 

 

 

forrás, Kép

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.