Okostelefon alkalmazások nőknek

  Egyre több nő voksol az okostelefon használata mellett. Emlékszem, mikor én megkaptam az első példányt, nehezen mozogtam az érintőképernyős telefonok fura logikára épülő világában. Ám mára már az egyik leghasznosabb dolog, amit nap, mint nap használok.

Általában magammal viszem mindenhova, hiszen az eredeti céljától eltérve bármikor szükséges lehet elkapni egy jó pillanatot, megnézni az e-mailjeimet, jegyzetelni az eszembe jutott tennivalókat. Ezen kívül így bármikor csetelhetek, szétnézhetek a közösségi oldalakon, utánanézhetek a dolgoknak a neten. Nem titok, hogy a telefonom az ébresztőórám, a naptáram, a walkman-em, a navigációm, a zseblámpám, a diktafonom is egyben, és még sorolhatnám. Nagyon szeretem.

 

Összegyűjtöttem néhány nőknek szóló androidos alkalmazást, nézz szét, hátha van köztük olyan, ami neked is jól jön. (konyha, egészségügy, kommunikáció, szépségipar)

Facebook

A Facebook alkalmazás könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, seperc  leellenőrizhetjük üzeneteinket, ismerőseink új képeit, híreit. Ugyanígy egy pillanat alatt feltölthetjük a legszebb elkapott pillanatainkat, hogy pár másodperc múlva az egész világ értesüljön róla.

 

Terhességi napló

Ezzel az alkalmazással naprakészek lehetünk, hogy épp mekkora  a pocakunkban fejlődő kisbaba. Statisztikák szerint 25 millió anyuka használja.  Csetelhetsz  más anyukákkal is, nyomon követheted a súlyod alakulását, általa számon tarthatod az orvosi vizitek időpontját, és  visszaszámol veled együtt a nagy napig.

 

Konyhai időzítő

A konyhai időzítő nyilván nem csak a konyhai tevékenységek során használatos, de kétségtelenül igen hasznos alkalmazás. Például beállíthatjuk magunknak akkor is, ha Internetfüggőségünket kívánjuk csökkenteni, ha jelez az app, akkor a laptopot szigorúan le kel csukni!

Magyar nyelvű receptadatbázis – bevásárlólistával

Nos, ez amire minden háziasszony vágyik: magyar nyelvű receptlista, mesterszakács ajánlásai, alap konyhai műveletek leírása kezdőknek.

 

Sminkpróba

Amennyiben Te nem sminkeled magad, akkor ez az alkalmazás a nagylányodnak szól. Első hallásra feleslegesnek tűnik, de gondolj bele, mégiscsak könnyebb kipróbálnod a színeket, a formákat anélkül hogy vagyont költenél rá a drogériában.

 

Ovulációs naptár

Ez az alkalmazás segít a családtervezésben, észben tartja a menstruációs napok jelentkezését és távozását, a peteérés napját. Minden nőnek hasznos alkalmazás!

 

 

Kíváncsian várom az általad legtöbbet használt női alkalmazások leírását is! Jöhet kommentben vagy e-mailben.

 

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.