Fókuszban a köröm és a szem – smink ötletek

A sminkelést már rendszerint  kislány korukban kipróbálják a lányok – elcsenve anyu vagy a nagymami smink készletét. Emlékszem,  mikor 7-8 évesen nővéremmel a nagyszüleinknél nyaraltunk, a délutáni szieszta ideje alatt csendben kilopóztunk a mami sminkes fiókjához és mindent kipróbáltunk, ami a kezünk ügyébe került. Vörös, piros, bordó, halvány barna rúzsokat kentünk az ajkainkra, persze a kontúrvonalakkal nem törődve, majd kékre – zöldre festettük a szemhéjunkat.

Feltettünk néhány fülklipszet és nyakláncot, kilakkoztuk a körmünket és a mellette lévő bőrterületet, majd magas sarkút húztunk és így járkáltunk fel és alá a lakásban, míg a nagymamánk fel nem ébredt. Ébredése véget vetett a jó kis mulatságnak, a házi divatbemutatónak és kezdetét vette a mosakodás. Szóban és a tettek mezején is.  Annyi volt a szerencsénk, hogy akkoriban nem léteztek tartós smink eszközök, így könnyen lemoshattuk magunkról a mázt.

Na, de most már más idők járnak és felnőttek is lettünk, így hát összegyűjtöttünk néhány elmaradhatatlan smink tippet.  Nagyon szépen festett szemek és körmök következnek…

Meríts  ötletet, legyél Te a legszebb!

Vad szemek:

   

 

     

 

Gyönyörűséges, trendi körmök:

 

      

 

    

 

      

 

 

 

A képeket a Pinterestről kölcsönöztük.

 

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.