Fürdőszoba berendezése – bátran

Egy kedves ismerősöm lakásavató bulit tervez, végre elkészült számukra a vágyott otthon. Most már kényelmesen hátradőlhet és várhatja a nyugalom vagy Murphy beköszöntét. Ami elromolhat, az el is romlik…- ezt saját tapasztalatból mondom.

Ha új lakás vásárlására nincs igényünk, kedvünk, vagy forrásunk, időnként kifejezetten jót tesz, ha  átalakítjuk a lakást, vagy legalább átrendezzük a szobát, hiszen az évek múlásával az igényeink is megváltoznak. (Fel)nőnek a gyerekek, nagyobb hely kell itt-ott, kénytelenek vagyunk a praktikus megoldások felé fordulni. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor rengeteg felesleges kacattól megválhatunk, – eladás vagy elajándékozás útján, ezzel is átláthatóvá, letisztulttá válik lakásunk.

Tapasztalatom szerint a fürdőszoba az a terület, ahol az ember egyedül szeret tartózkodni, mégis, vagy épp pont ezért, ott alakul ki a legnagyobb torlódás, kiváltképp reggelente. Fürdőszoba berendezési ötleteket kutatva néhány nagyon praktikus és tetszetős darabra bukkantam, amiről azt gondoltam, feltétlenül meg kell, hogy mutassam nektek, mert könnyen lehet, hogy éppen fürdőszoba átalakításon töritek a  fejeteket.

Azt gondolom, hogy a legideálisabb, ha egy fürdőszobában el fér egy zuhanyzó fülke is és egy kényelmes kád is, amibe a téli estéken el lehet merülni és kihasználni a meleg víz, az illóolajok vagy a fürdősó  jótékony hatását.   Ki ne szeretne könyvvel a kezében, halk zene mellett, kellemes fürdőt venni? Valljuk be, felér egy wellness programmal.

A galériában fürdőszoba képek következek. Érdekesek, izgalmasak, ötletesek, színesek. Te melyiket választanád?

Lila fürdő:

 

 

 

Ehhez azért kell a jó panoráma…

 

 

 

Csajosan az élet:

 

 

Színes egyéniségeknek – szerintem jó kedvre derít:

 

 

A kevésbé harsány szín kedvelőinek :

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.