Hétindító ötletek

Hétindító jelleggel néhány ötletet gyűjtöttem össze, hogy mit érdemes megtenni november utolsó hetén.

Először is ne felejtsd el ismerőseidet köszönteni névnapjuk alkalmából. Ha nincs kéznél névnaptár, segítek: Virág, Virgil, Stefánia, Taksony, András, Elza és Vivien fog a héten ünnepelni. Egy kis online segítség, ha képeslapot szeretnél dobni az e-mail boxba… Kattints ide tuti képeslapokért. Ha van időd és energiád, szerencsésebb postai képeslapot küldeni, szerintem sokkal nagyobb értéke és jelentése van. Sajnos manapság egyre kevesebben használnak postai levelezőlapot. Egyébként Magyarországon az első képes levelezőlapokat 1896-ban hozták forgalomba. Akkor talán nem gondolták, hogy 116 évvel később ennyire visszaszorul a postai levelezés.

A nagy év végi hajtásban, ha szeretnéd lelazítani az agyad, akkor ideális kikapcsolódást nyújthat ezen online női játékok gyűjteménye. Amit találsz: Mahjong, Zuma, Passziánsz… Játékokért katt ide!

Öt hét van már csak megtervezni a szilveszteri bulit! Ha a szépségipar szolgáltatásai felé támad kedved kalandozni, akkor ITT smink tippeket, ITT pedig hajvágási, frizura készítési ötleteket találsz rövid, félhosszú, hosszú hajra!

Ma megnézted már a Facebook oldalunkat? Vicces képek, jó társaság, izgalmas témák! Csatlakozz hozzánk!

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.