Kíváncsi emberek fókuszában

Ha keresek valamit a neten, akkor evidens, hogy a Google jó barátomhoz fordulok. Ám rendhagyó módon, most arra kerestem rá, hogy a magyarok mire kerestek rá idén a legtöbbet. Nem fukarkodom ezen a dolgozós-pihenős szombaton, megosztom az eredményeket: mosolyogj, döbbenj vagy légy kíváncsi te is!

Magyarországon 2012-ben az általános kategóriában leginkább keresett kifejezés – kapaszkodj!- a Való Világ 5. Számomra ez borzasztóan felfoghatatlan… A második helyezést ebben a kategóriában az Olimpia 2012 kapta.

Az emberek kategóriában az első két helyezett: VV Vera, és Felix Baumgartner.

A zenei élet tekintetében legtöbben PSY : Gangnam Style c. dalára voltak kíváncsiak, majd ezt követte a Party Rock Anthem az LMFAO csapatától. By the way, Te ismered?

A Hogyan kell… kategóriában a legtöbb keresést a Hogyan kell smárolni, illetve a Hogyan szerezzek pénzt kérdés kapta. Huh! Itt megjegyzem, csak az érdekesség kedvéért, hogy harmadik helyen a Hogyan porszívózzak macskát áll… Bele se merek gondolni!

Ami szintén nagyon informatív eredmény, hogy a magyar celebek köréből  Fluor személye váltotta ki a legnagyobb kíváncsiságot, majd VV Gigi és Rubint Réka következett.

Még két érdekes kategóriát találtam. Az egyik az álmokra, a másik pedig a diétára történő keresés. Legtöbben a foghullás és a halál témájú álmok jelentésére, és a Gi Diéta leírására Googliztak idén.

 

Az eredményeket ITT találtam.

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.