Átadtuk a Gyógyító mesekönyveket

Ma átadtuk az Érték Nőknek Egyesület felhívására érkező  “Gyógyító mesekönyveket” a hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház Gyermekosztályán.

Abonyi Judit osztályvezető főnővér kedvesen fogadott bennünket és míg kipakoltuk a könyveket, megtudtuk, hogy nagyon jókor érkeztünk, mert számos meglévő mesekönyv selejtezésre vár, hiszen a kórházban tartózkodó beteg gyermekek már alaposan megolvasták azokat. Dr. Szűts Péter osztályvezető főorvos biztosított afelől, hogy a gyógyítás mellett a gyermekek figyelmét az olvasás felé fogják terelni.

Hihetetlen jó érzés részt vállalni a gyermekek számára sokszor szülők nélkül, unalmasan bent töltött időszak megkönnyítésében. A 94 db mesekönyv az osztály karácsonyfája alá fog kerülni, kicsiknek és nagyoknak örömére, hiszen egészen kisméretű babakönyvektől kezdve a nagyméretű meséskönyvekig, tiniknek szóló regényekig megtalálhatják a korosztályuknak megfelelő olvasmányt.

Ezúton szeretném megköszönni a támogatóknak, hogy ennyi sok szép mesekönyvet adhattunk át a kórháznak. Akik a Gyógyító mesekönyvtárat létrehozták: Alexandra könyvesbolt, Atlantic Kiadó, Bóta Tímea és családja, Csordás Anikó és családja, Fehér Erika és családja, Kékesi Krisztina és családja, Kincses Márta, Lányiné Verók Tünde, Laskai Nelli és családja, Molnárné Nemesvári Rita és családja, Pál Valéria és családja, Pető Réka és családja, Sarkadi Szabó Gábor.

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.