Heti tervező

Hétfő van, ráadásul 2013 első hétfője.

hetfoHa tettél újévi fogadalmat, de időhúzás gyanánt az első teljes újévi hétre vártál, akkor most itt az idő, könyörtelenül bele kell csapnod a megvalósításba! Ha több mozgást terveztél, mint a tavalyi évben, akkor első lépésként kezd azzal, hogy nem lifttel jutsz fel a lakásodba, munkahelyedre, hanem a lépcsőt használod helyette. Ha az étkezési módszereden szeretnél változtatni, akkor kezdetben már az is jó, ha  a teádba nem teszel cukrot, és nem veszel nasit. Elvileg a szervezeted egy héten belül hozzászokik az új rendszerhez, s azután már természetessé válik, hogy az egészséges ételekhez nyúlsz majd a boltok, és az étkezde polcain. Út a sikerhez!

Ha több önbizalmat szavaznál meg magadnak idén, akkor készíts egy bemutatkozó szöveget magadról, az eddig elért sikereidről, eredményeidről, egészen gyermekkorodtól kezdve, külön kiemelve, hogy mi mindenben vagy jó, milyen követendő tulajdonságaid vannak. Ha kész, utána csökkentsd a karakterszámot úgy, hogy 5 mondatban be tudd mutatni magad pozitív kicsengéssel!

A nagy szelektálást, ha nem ejtetted meg az év végén, akkor ne késlekedj, a héten vegyél ki a szekrényeidből, fiókjaidból minden törött és szakadt dolgot, amit már nem lehet megvarrni vagy megjavítani. Csinálj helyet az újaknak!

Adj a héten a kultúrának is! Nézz ki magadnak egy színdarabot, egy könyvet, egy jó lemezt, egy jó filmet! Nézd, hallgasd, élvezd!

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.