Jóbarátok a hatodik emeleten

jobaratokNem sokkal marad el az igazságtól, ha azt mondom, hogy otthon a lányaimmal rongyosra néztük már a Jóbarátok DVD sorozatunkat. Még a tizenéveim vége felé jártam, mikor megismertem ezt a hat fős bagázst a tévé képernyőjén keresztül, és szerelem volt első látásra. A könnyed humor, az amerikai divat és a barátság irigylésre méltó működése tárult elém napi 20 percben. Persze diáklányként azonnal Rachel hajat akartam vágatni magamnak, de sajnos a környékünkben lakó fodrászok nem igazán értették a vágástechnika részleteit, így talán a harmincadik alkalommal lett hasonló (!) a frizurám.

A kedvencem, most már nem nehéz rájönni, hogy a kicsit nyafogós, kicsit szétszórt, jóbarátnő Rachel, a fiúk közül pedig felváltva favorizáltam a szereplőket. Szerelmes voltam Ross tudásába, Chandler tisztaságába, Joey férfias kiállásába.

A napokban olvastam, hogy Kínában az egyik rajongó megépítette a Central Perk kávézó teljes mását egy üzletközpont hatodik emeletén, és a díszlet tekintetében semmit sem bízott a véletlenre, a faliképek, a bútorok, de még a csocsóasztal is egyezik. (szerintem annyira nem is!) Hatalmas tévén megy non-stop a Jóbarátok és a szórakozni vágyó fiatalok százai térnek be szemügyre venni a helyet. Nézd meg Te is a képeket!

Eredeti:

Centralperkeredeti

 

Kínai:

jobaratokkavezomas

A sorozat biztosan több országban is megihlette a vendéglátósokat, de én Pekingen kívül egyelőre csak Liverpoolról hallottam, hogy rendelkezik egy ilyen szórakozóhellyel a fanatikusok számára.

Neked ki a kedvenced a Jóbaráti társaságból? 🙂

 

Kép: neon.hu

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.