Hétfői pörgető – retro stíl

Új hét. /2013 8. 7-e./

discoErőtlenül végződött a hétvégém, talán a szombat esti retro party tette be a nagykaput az energiaszintemnek. Csajos este keretén belül néhány barátnőmmel nekivágtunk az éjszakának, és bár anyaként kissé nehézkes az esti szervezés és ráhangolódás, azért megnyugodhatunk, mi is tudunk még bulizni.

Utóbb kiderült számomra, ez egy farsangi jelmezes őrület is volt egyben, de mivel lemaradtunk a beöltözésről, mi csak civil ruhában derültünk Indiana Jones, az egyfolytában pörgő New York-i zsaru, a szende-szűz balerina, a Lufthansa pilóta, a stewardess koszorú és társain. A DJ sem volt rest, főszakácsként csillagos szemüvegben és plüss,  lógó férfi hímtaggal a kötényén szolgáltatta a retro zenéket.

Zoltán Erika, Dead or Alive, Depeche Mode, Abba, Boney M, Kylie Minogue, Szűcs Judit, Soltész Rezső…csak hogy a javát említsem. 🙂 A táncparkett ördögeként  – 4 óra szinte folyamatos tánccal – olvasztottuk magunkat a túlzsúfolt pincehelyiségben.

 

Hétpörgető zenének Boney M – Ma Baker című dalát ajánlom,

[embedplusvideo height=”342″ width=”420″ standard=”http://www.youtube.com/v/2E5sxuSRg6A?fs=1″ vars=”ytid=2E5sxuSRg6A&width=420&height=342&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7494″ /]

 

e heti  inspiráló idézetnek pedig jöjjön ez:

 A boldogság titkát nem akkor lehet megtalálni, ha többre törsz, hanem hogyha kifejleszted a képességet, hogy élvezd a kevesebbet.

 

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.