Nőnek lenni jó! – Babzsák Café beszámoló

haj Szegeden a Babzsák Café és Művészeti Galériában nőnap tiszteletére szépítő – építő napot szerveztek. Örömmel tettem eleget felkérésüknek, így Minelli előadást is lehetett hallgatni az önmegvalósításról, a korlátokról, a céltudatos élettervezésről.  Négykor kezdődött az előadásom, de egy órával hamarabb érkeztem. A bejáratnál Seres Márti, a főszervező kedvesen fogadott, majd szétnéztem a kisebb csoportfoglalkozások között.

Elsőként Majsay Beatrix asztalához mentem, ahol egy spontán mandala színezésen vettem részt, majd Beatrix a színek alapján kielemezte pillanatnyi lelkiállapotomat.  🙂 / Csupa jókat írt rólam, de jól is éreztem magam/. Mellettünk sminktippeket lehetett kapni, illetve megszemléltem Kovács Zsigmond karikatúráit is, és bár kedvesen invitált, de modellt nem ültem neki. 🙂

Szívesen néztem Lajkó Jennifer fodrászmutatványát, aki gyönyörű fonásokat és menő loknikat készített. A nap folyamán informálódni lehetett a szájápolás fontosságáról, a gél-lakkról, a Tarot kártyáról, a csillámtetoválásról, volt edzés, életmód és életvezetési tanácsadás, kreatív vásár, és előadás a kineziológiáról is.

kar

Java részt fiatal főiskolás, egyetemista lányok vettek részt a rendezvényen, öröm volt velük beszélgetni: szóba került a kényszer szakmatanulás és annak nehézségei, a diploma megszerzése utáni elhelyezkedés kritikus eredménye, az emigráció, az önbizalom, a hit.

Fantasztikus lányokat ismertem meg, kívánom, hogy minden sikerüljön, amit az életükre elterveztek és hogy ott belül lecsendesedve, mihamarabb találják  meg a válaszokat a kérdéseikre.

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.