A rombolás áldás, mert ez az egyetlen út az újjászületéshez

A belső béke kialakításáról, az őszinte megnyugvás eléréséről beszélgettünk egy kedves barátommal a tavaszi napsütésben. Összevetettük az eddigi élethez való hozzáállásunk eredményezte tapasztalatainkat, minek hatására igen meglepő felismeréseket tettünk. Az elmúlt évek akkor látszólag érthetetlen, logikátlan helyzetei, lépései, mint egy puzzle kép álltak össze. Egyszerű ok -okozat, a természet törvényei alapján.

eat_prey_loveA beszélgetés végén egy témába vágó Julia Roberts filmet említett nekem. Azóta megnéztem, jó szívvel ajánlom!

A  címe: Ízek, imák, szerelmek

Röviden a filmről:

Liznek mindene megvan, amiről csak egy nő álmodhat: férj, ház, sikeres írói karrier. Ám ő mégis boldogtalan. Valami másra vágyik, bár maga sem tudja pontosan, hogy mire. Elköltözik otthonról, elválik a férjétől, Steventől, és viszonyt kezd egy nála jóval fiatalabb színésszel, Daviddel. De igazából ez sem elégíti ki. Úgy érzi, levegőváltozásra van szüksége, ezért világkörüli útra indul. Olaszországban felfedezi az élet örömeit, Indiában a szellemét és a lelkét ápolja, mígnem Bali szigetén megtalálja a belső egyensúlyát. Ráadásul találkozik Felipével, a bohém brazillal.

Az egyik mondat, ami engem nagyon megfogott a filmből:

A rombolás áldás, mert ez az egyetlen út az újjászületéshez.

 

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.