Habkönnyű epres-joghurtos piskóta

 

Könnyen elkészíthető, finom, nyári sütit ajánlok a kedves Olvasóknak! Jó étvágyat!

Hozzávalók:

nagy tepsihez:

2 db natúr vagy epres joghurt
2 joghurtos doboznyi cukor
4 tojás
4 joghurtos doboznyi liszt
1 cs sütőpor
20-25 szem eper- vagy meggy

A tojásokat a cukorral összekeverem habosra keverőtálban, mixerrel. hozzáadom  a joghurtokat,- jól összekeverem.Legvégül a lisztet- elkeverve már benne a sütőport. – ezzel is jól összekeverem.

Vajazott,lisztezett tepsibe simítom, és ráteszem az epret, vagy meggyet. /Mindig olyan joghurtot veszek hozzá,amilyen gyümölccsel díszítem majd.Bármilyen gyümölccsel ízletes. De nagyon finom natúrral is, és ha nincs gyümölcs otthon, akkor kettévágom és megtöltöm lekvárral. /

Kissé előmelegített sütőben, alsó-felső lángon, 170 fokon és kb. 25 percig sül. Tűpróbánál jó!

Nagyon finom és az elkészítése mindössze 10 perc!

MK.

Ez is kedvelheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.