29. nap: időbeosztás

Nem kertelek, kutya kemény megtartani azt, hogy minden nap begépeljem mindazt, amiért hálás vagyok. Most egy hét kimaradt. Nem jelenti azt, hogy nem használtam a hálatechnikát, de úgy tűnik, hogy az idő -, és energiabeosztásomon javítanom kell, ha minden nap szeretném lejegyzetelni, hogy mi mindenért vagyok hálás. Vagy legalábbis valami más módszert kell találnom. Akár egy noteszt tartani a fürdőkádnál. Viszont ennek a projektnek köszönhetően ez a felismerés megtalált, és ez fontos, hiszen biztosan másban is jelentkezik, hogy nincs egyensúly a munka, a pihenés, a feltöltődés, a tanulás mérlegén.

Sok mindenért hálás vagyok, szerintem fel sem tudom mindet sorolni. Rengeteg szeretetet kapok a világtól, így ez az első, ami nagyon erősen jelen van bennem, illetve a hála azért, hogy egészséges a családom. Ha egészség van, minden van, ilyenkor a figyelmünk könnyebben irányul azon dolgok felé, amit szeretnénk megvalósítani az örömteli életünk érdekében.

Finisben van a könyvem, és bizony, nem kis önértékelési tükör ez a hajrá itt a végén. Mint minden nehezebb feladatnak, ennek is akkor látom értelmét, ha ugródeszkának tudom használni, és előnyt kovácsolok belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.