7 különleges, egyedi ajándékcsomagolási mód

Megosztás

7 nap karácsonyig…

A karácsonyi ajándék szép és tartós becsomagolása rendszerint az utolsó pillanatokra marad, így aztán legtöbbször kapkodva, az éj leple alatt végzem el ezt a tevékenységet. Mivel évről évre gondot okoz az újabb kreatív csomagolási mód megtalálása, ezért a mai bejegyzésbe hét módszert gyűjtöttem össze az egyedi megoldások és az újrahasznosítás jegyében – Martha Stewart oldaláról.

A galériában képeket találsz textillel, újságpapírral, ragasztószalaggal történő csomagolási módokról. Tekintsd meg a galériát, válassz, és idén Te is szemet vonzó, különleges csomagolásban adhatod át az ajándékokat!

Képek —>

1, Sokan egy üveg italt ajándékoznak Szenteste… nyomtass egyedi címkét rá…

 

 

 

2, A hagyományos, egyszínű papírba történő csomagolás során díszítésként használhatunk akár  színes ragasztószalagokat… ha jól látom, akkor a doboz tetején szívószál van…

 

3, Ne lepődjetek meg, de az újrahasznosítás jegyében csomagolhatunk kifordított chipses zacskóba is! (Persze érdemes előtte alaposan kimosni és  megszárítani!)

 

 

4, A természetes megoldások hívei most jól figyeljenek, ugyanis nagy levelekből készített csomagolás is létezik…

 

5, Szépen mutat a fa alatt, ha minden személy különböző színű csomagolásban találja az ajándékát. Egy ember – egy szín.

 

6,  Szerintem a legklasszabb recycling megoldás a textilbe csomagolás. Biztosan van otthon egy-két nem használatos ruhadarab, amiből trendi borító készülhet…

 

7, Másik nagy kedvencem az újságpapírba csomagolás! :) Válassz minél érdekesebb, színesebb cikkeket!

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.