Ahogy bent, úgy kint. Hátha megadja magát a tél végre!

Megosztás

f605b8885b21cdaeb1d4128947c8b0faElég türelmetlen vagyok manapság. Pár hete a mosolygós napsugaraknak köszönhetően az volt a képzetem, hogy itt a tavasz. Elindult bennem valamiféle belső öröm, megújulás, vitalitás és egész szép terveket szőttem a következő hónapokat illetően.

De az időjárás megviccelt és csak mézesmadzagként mutatta be az élet napos oldalát. Ennek ellenére igyekszem nem feladni a reményt, hogy lesz még itt kellemes, tavaszi idő (a hirtelen nyár ellensége vagyok). Igen, tudom, tipikus… nekem semmi nem jó, de a Facebook megosztások alapján azt látom, hogy több nőtársam (és férfiak is) tobzódnának már a napfürdőben.

Olyan még nem volt, hogy ne köszöntsön be a tavasz, így azt mondom, hogy bátran kezdjük el élni úgy a mindennapjainkat, mintha odakint 14-18 fok lenne. (azért játszásiból vegyük fel a nagykabátot!) Érezzük a napsugarak melegítő erejét, a lágy szellő simogatását, a bimbózó virágok illatát!

Ahogy bent, úgy kint. Hátha megadja magát a tél végre!

ui: Megjelent a cikkem a Lovefashion.hu magazinban! Ha van erő a bal egérgombot kezelő ujjadban, akkor KATT IDE a megtekintéshez!

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.