HYSTORE – te voltál már bent?

Megosztás

2Kislány korom óta szeretem az ékszereket. No, nem kell arra gondolni, hogy mértéktelenül tele vagyok aggatva arannyal és ezüsttel, hanem csak szeretem, ha mindig van rajtam ékszer – kiegészítőnek. A legfontosabb számomra a fülbevaló, majd a nyaklánc, ezt követi a karkötő  és a gyűrű. Ízléses, óvatos duhajnak számítok az ékszerpiacon, ugyanis a visszafogottan szép, elegánsan nőies darabok híve vagyok. Így vagyok a parfümökkel is, de azt majd egy másik posztban.

A minap egy nagyszerű felkérést kaptam, amitől azt hiszem, csak kevés nő nem érzékenyül el. A HYSTORE, Swarovski ékszereket árusító üzlet választott engem “reklámhordozónak”. Kaptam nyakláncot, fülbevalókat, amiket majd hetente be is fogok mutatni.

Az üzlet Hódmezővásárhely belvárosában, a Ginkgo Sas Hotel aljában található. Kívülről finom, női szemet vonzó, belül pedig letisztult elrendezésben sorakoznak a csillogó, szépséges nyakláncok, medálok, fülbevalók, karkötők. Fémallergiásoknak jó hír, hogy ezt bátran viselhetik ők is! Ennek ellenére mégsem csak a nőké a terep, hiszen Parádi ólomkristály üvegek és poharak is sorakoznak a polcokon. Korsótól a pezsgőspoharakon át, a snapszos kispoharakig több minden megtalálható, ami ajándéknak is kiváló.

A HYSTORE – ban / a névválasztás a hiszti és a bolt szavak angol mozaikja/ Héjja Emese és Somogyi József garantálja a maximális kiszolgálást bő választékkal, jó kedvvel, jó tanáccsal. (tanúsíthatom, hogy szórakoztató történetekkel is táplálják az oldott légkört).

A fülik mellett az egyik nagy kedvencem, ami a törékenysége miatt talán nem gyerekjáték, viszont  tökéletes lakásdekor, a képen látható tacsi. :)

Vigyázat! Az árképzésük mérsékelt, így könnyen fennállhat a nagy bevásárlás veszélye!

 

tacsi

 

uzlet

 

uzlet2

 

uzlet3

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.